|
...::: FORUM Kepno.Net :::... kępińskie forum internetowe
|
Publikowane treści są prywatnymi komentarzami użytkowników. FORUM Kepno.Net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Leeon
|
Wysłany: Czwartek 04 Grudzień, 2008 23:17 Temat postu: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA W KĘPNIE,WŁĄCZONA CZY WYŁĄCZONA?? |
|
|
Witam!
Ja na temat świateł w Kępnie wypowiadać się nie chcę bo Administrator i tak usunąłby mój wpis :) ale jestem ciekaw co Wy na ten temat myślicie. Wydaje mi się tylko że z włączoną sygnalizacją świetlną Kępno zdecydowanie bardziej się korkuje.. pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaktus
|
Wysłany: Czwartek 31 Grudzień, 2009 20:11 Temat postu: |
|
|
| Dużo na ten temat było powiedziane w różnych mediach lokalnych ale prawda jest taka, że jak są włączone światła na ul. Grobla to korek ciągnie się Al.Marcinkowskiego dalej ul. Broniewskiego i kończy na Wrocławskiej. Życzę cierpliwości wszystkim kierowcom bo nic innego nam nie pozostaje. Nasze wólania o "pomoc" pozostaję bez odpowiedzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Metal

Dołączył: 22 Mar 2006 Posty: 73 Skąd: Kępno-stolica wielkopolski!:p
|
Wysłany: Niedziela 09 Maj, 2010 17:23 Temat postu: |
|
|
no niestety... kto wie jak objechac objedzie sobie to wszystko dluzsza droga coprawda ale przynajmniej sie jedzie...i tak np jak mialbym z ul. Wielunskiej stac w korku i czekac az przejade w kierunku poznania wole jechac w 2 strone na głowna i przez bp albo tym nowym zjazdem przez krażkowy... bkto zna okolice ten nie stoi w korkach.. choc jak trzeba w szczycie dostac sie do centrym.. to wole na nogach albo rowerkiem... _________________
http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=333968
www.vectra-unlimited.eu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|