Forum ...::: FORUM Kepno.Net :::... Strona Główna ...::: FORUM Kepno.Net :::...
kępińskie forum internetowe

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Publikowane treści są prywatnymi komentarzami użytkowników.   FORUM Kepno.Net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

SYGNALIZACJA ŚWIETLNA W KĘPNIE,WŁĄCZONA CZY WYŁĄCZONA??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ...::: FORUM Kepno.Net :::... Strona Główna -> Miasto
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Leeon

PostWysłany: Czwartek 04 Grudzień, 2008 23:17    Temat postu: SYGNALIZACJA ŚWIETLNA W KĘPNIE,WŁĄCZONA CZY WYŁĄCZONA?? Odpowiedz z cytatem

Witam!
Ja na temat świateł w Kępnie wypowiadać się nie chcę bo Administrator i tak usunąłby mój wpis :) ale jestem ciekaw co Wy na ten temat myślicie. Wydaje mi się tylko że z włączoną sygnalizacją świetlną Kępno zdecydowanie bardziej się korkuje.. pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kaktus

PostWysłany: Czwartek 31 Grudzień, 2009 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo na ten temat było powiedziane w różnych mediach lokalnych ale prawda jest taka, że jak są włączone światła na ul. Grobla to korek ciągnie się Al.Marcinkowskiego dalej ul. Broniewskiego i kończy na Wrocławskiej. Życzę cierpliwości wszystkim kierowcom bo nic innego nam nie pozostaje. Nasze wólania o "pomoc" pozostaję bez odpowiedzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Metal

PostWysłany: Niedziela 09 Maj, 2010 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no niestety... kto wie jak objechac objedzie sobie to wszystko dluzsza droga coprawda ale przynajmniej sie jedzie...i tak np jak mialbym z ul. Wielunskiej stac w korku i czekac az przejade w kierunku poznania wole jechac w 2 strone na głowna i przez bp albo tym nowym zjazdem przez krażkowy... bkto zna okolice ten nie stoi w korkach.. choc jak trzeba w szczycie dostac sie do centrym.. to wole na nogach albo rowerkiem...

http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=333968

www.vectra-unlimited.eu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG Login Skype MSN Messenger
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ...::: FORUM Kepno.Net :::... Strona Główna -> Miasto Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: